Klientudtalelser

“Jeg har de sidste 20 år benyttet mig af forskellige terapiformer, både krops- og samtale-, i forskellige faser af mit liv. Jeg kan uden at tøve sige, at de behandlinger jeg har modtaget hos Torben, har været nogle af de mest effektfulde jeg har prøvet.  

For mig er det fantastisk, hvor langt vi kan nå, uden at jeg behøver sætte ord på, hvad der sker i mig. Jeg kan bare lade min krop føre an, og er helt tryg ved at lade Torben være guide. Det føles som mine luftveje er blevet udvidet til dobbelt størrelse, jeg oplever at have fået meget mere luft i mine lunger og ilt i kroppen, og det giver en energi, som jeg ikke har haft i lang, lang tid. 

Jeg anbefaler Torben på det varmeste. “

Peter Sander, konsulent - Kropsterapi

“Jeg kom til Torben, da jeg indså, at jeg behøvede hjælp til at tumle nogle uventede problemstillinger i forbindelse med et stort skifte i mit liv.  

Jeg er taknemmelig for det rum af tryghed, ro og god tid Torben satte omkring vores samtaler.    

Hans anerkendelse af, at det var en krævende situation, jeg befandt mig i, flyttede mit fokus fra, at jeg syntes, jeg burde kunne håndtere mine følelser meget bedre og fra at tale mig selv ned, til at jeg kunne kigge på mig selv med realistiske og forstående/ medfølende øjne.  

Han skabte rummet til, at jeg derefter kunne reflektere, finde årsager, der udsprang fra noget langt dybere end det lige virkede til, og derfor gav mine voldsomme følelser pludselig mening.  

Der var mange aha-oplevelser gennem den refleksion, der opstod.  

Det var healende at kunne give plads til alle følelser og virkelig mærke dem, ved at fortælle og så kunne kigge på dem siddende i dette helt trygge, rolige rum. 

Gennem disse reaktioner og healing af sorg genvandt jeg min indre kraft.  

Jeg vil fremover søge hjælp af Torben igen, hvis jeg synes det bliver for svært, og så vil jeg gøre det noget hurtigere – der er ingen grund til at kæmpe så hårdt, når der findes hjælp til at håndtere sit liv. “

Gitte, yogalærer - Psykoterapi

“Jeg oplever at Torben Toft er meget indlevende og nærværende både i samtalen og på briksen. Han formår at skabe et tillidsfuldt rum, hvor alt kan rummes. 
Hans kombination af samtale og kropsterapi er for mig ret genial, og åbner op for nye indsigter, som jeg ikke ville få ved en ren samtaleterapi. 
Psykoterapi og kropsterapi  

Jeg giver hermed Torben mine bedste anbefalinger. 

Fra første gang jeg kom til Torben, er jeg blevet mødt med tillid og stort nærvær – en mand, der udstråler tryghed og som “taler” med sine hænder, forstået på den måde: Det er tydeligt, Torben mærker kroppen og dens signaler. Det er som om trykkene er mil, selv når det er intenst. Han arbejder med stor indføling og han faglig dygtighed.   

Torben har hjulpet mig med at løsne blokeringer både psykisk og fysisk, så energien kan flyde igen. 

Stort tak. “

Hanne Birk, pædagog - Kropsterapi

“Jeg har haft en række samtaler med Torben i kølvandet på en kompliceret skilsmisse. At snakke med Torben i den forbindelse har været en sand fornøjelse. Han er varm og rummelig, empatisk og intenst nærværende.  
Jeg har tidligere kortvarigt været i kontakt med to psykologer; forløbet hos Torben har helt uden sammenligning været uendeligt meget mere givende – og haft en afgørende betydning for, at jeg i dag (omsider) er begyndt at have et kærligere forhold til mig selv. Torben har min allervarmeste anbefaling.

Mickael Veber, handicaphjælper - psykoterapi

“Jeg bookede en enkelt behandling hos Torben som en slags treat. Jeg kendte ikke Torben men kendte til følelsesforløsende kropsterapi.  

Der skete noget i mig ved denne 1. behandling. 
Jeg følte mig set og følte mig mødt på en måde der rakte langt udover det forventelige. Det rørte og vækkede noget i mig.  

På et senere tidspunkt gennemgik jeg en periode med meget udfordrende forandring og min læge anbefalede mig et længere forløb hos en psykolog. Der valgte jeg i stedet at gå hos Torben.  

Hans kombinationen af krops- og psykoterapi fungerede virkelig godt for mig.  

I terapien oplevede jeg en frihed i at tillade plads til hele mig. Både det spirituelle og det jordiske/konkrete. Plads til ikke at behøve at skulle være på en bestemt måde, passe i en bestemt ramme.  

Plads til både den del af mig der havde brug for at tale, og den del der havde brug for at modtage.  

Et sted og et mellemrum der hjalp mig til at mærke mere ro og anerkendelse til mig selv.  

Jeg syntes at Torben er en virkelig god terapeut, og giver ham mine varmeste anbefalinger.  

Både til selvforkælelse i form af massage, men i høj grad også som terapeut ved længere personlige udviklingsforløb. ”

Lisbeth Bidstrup Madsen, arkitekt – psyko- og kropsterapi

“Jeg oplever at Torben Toft er meget indlevende og nærværende både i samtalen og på briksen. Han formår at skabe et tillidsfuldt rum, hvor alt kan rummes.
Hans kombination af samtale og kropsterapi er for mig ret genial, og åbner op for nye indsigter, som jeg ikke ville få ved en ren samtaleterapi.”

Kvinde – kombination af kropsterapi og samtale

“Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så kan jeg på det varmeste anbefale dig at modtage en række kropsbehandlinger med psykoterapi af Torben. Jeg har i skrivende stund modtaget fire behandlinger på to måneder.  
Allerede efter den første behandling oplevede jeg, at spændinger i kroppen forsvandt, og at mit åndedræt blev mere frigjort. Eftersom min krop havde det markant bedre efter første session, har vi i de efterfølgende kunne arbejde dybere og dybere.  

For mig er disse behandlinger et fantastisk supplement til yogapraksis, energiarbejde og personlig udvikling. De gør det muligt at bringe kærlig opmærksomhed til dele af mig selv, som jeg har svært ved at nå selv. Når jeg ligger på briksen, nyder jeg at kunne koble helt af og bare tage imod, imens jeg nysgerrigt erkender sammenhænge mellem forskellige steder i kroppen og mellem krop og sind. Torben er en af de mest behagelige, rummelige og velbalancerede mennesker, jeg kender, og hans mangeårige fordybelse i krop, sind og ånd skinner igennem i hver session.  
Torbens veludviklede intuition gør, at han altid formår at trykke eller holde en beroligende hånd de rette steder, og sige de ord jeg har brug for. Hver gang jeg rejser mig fra briksen, synger alle celler i min krop en frihedssang, og mit sind har indtaget eller genindtaget dele af mig selv, så jeg endnu bedre kan træde ud i livet med alt jeg er.”

Maria Lauridsen Jensen, antropolog og yogalærer - Kropsterapi

“Torben is a very caring and attentive body therapist and a warm-hearted human being. His sessions have always left me with deeper insights into myself and a feeling of groundedness and safety. He is able to create a gentle space for deep healing. I recommend Torben to anyone who’s interested in going deep. ❤️✨

Aya Soi, kunstner – kropsterapi.